Motoren spuiten
Van kleine reparatie tot complete make-over.

Motoren spuiten

Motoren spuiten vraagt de nodige precisie. Een kleine oneffenheid valt op een motor meer op dan op een auto. Bij Autoschade Waddinxveen staan onze ervaren monteurs en spuiters klaar om uw motor van een prachtige nieuwe laklaag te voorzien.

U kunt bij ons terecht voor schadeherstel of om uw motor van een compleet nieuwe kleur te voorzien. Heeft u een speciaal ontwerp? Niets is ons te gek. Striping spuiten wij net zo makkelijk en ook bestickering kunnen wij voor u regelen.

Zo heeft uw motor in één keer een compleet nieuw uiterlijk.

Schadeherstel en motor spuiten

Heeft u schade met uw motor? Wij helpen u graag bij het herstellen hiervan. In ons stappenplan kunt u stap voor stap zien wat u kunt doen om uw schade zo snel mogelijk te laten verhelpen.

Wij nemen u hierbij veel zorg uit handen.

Zo regelen wij bijvoorbeeld alles met uw verzekeringsmaatschappij. U heeft daar geen omkijken meer naar. Gebruikt u uw motor bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer dan hebben wij vervangend vervoer voor u klaarstaan. Zo bent u snel weer op weg.

Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Motor spuiten, de complete make-over

Heeft u al jaren een ontwerp in uw hoofd zitten of wilt u uw motor er precies zo uit laten zien als uw favoriete motorheld? Dat kan!

Wij spuiten uw motor in elke gewenste kleur of kleuren combinatie. Daarnaast werken wij nauw samen met DSW Reclame die eventueel een complete bestickering kan ontwerpen naar uw wensen. Ook het wrappen van bepaalde delen met kleurfolie of steenslagfolie behoort tot de mogelijkheden.

Uw motor spuiten in Waddinxveen

Ervaar het gemak en de service van Autoschade Waddinxveen. Bij ons vindt u alles onder één dak.  Uw motor is in goede handen en wij zorgen dat u mobiel blijft.

Wij spuiten alle merken motoren. Ook het model maakt niet uit, van sport motorfiets, chopper tot klassieke motor. Wij spuiten ze.

Zelfs met uw scooter of bromfiets bent u welkom.

Heeft u een kleine schade? Wij werken met de modernste en meeste effectieve schadeherstel technieken. Hierdoor kunnen wij vaak op een eenvoudige en goedkopere manier schades herstellen. Dat bespaart u geld!

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw motor bij ons te brengen? Maak dan gebruik van onze haal en breng service.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een speciale wens? U bent altijd welkom. Kom gerust bij ons kijken of neem contact met ons op zodat wij u van de gewenste informatie kunnen voorzien.