Industrieel spuitwerk door ASW
In onze ruime werkplaats passen de grootste machines.

Industrieel spuitwerk

Industrieel spuitwerk is aan ons wel besteed. Wij spuiten in onze spuitcabines niet alleen auto’s, motoren en vrachtwagens. Ook uw container, hoogwerker, vloeistoftank of machines kunnen in onze spuitcabines van een strakke laklaag worden voorzien.

Ons industriële spuitwerk helpt de levensduur van uw machines te verlengen. Onze behandelingen zorgen voor een anti corrosielaag die roest helpt voorkomen. Zo combineert u een fris, nieuw uiterlijk met een langere levensduur.

Industrieel spuitwerk, alle materialen

Bij Autoschade Waddinxveen kunt u terecht met complete machines of delen hiervan. In onze ruime werkplaats kunnen wij ook groot materieel kwijt. Onze moderne apparatuur en ruime kennis en ervaring zetten wij in om elk onderdeel voor u vakbekwaam te spuiten.

Aluminium, RVS, messing, of polyester, elk materiaal kunnen wij voorzien van de door u gewenste kleur. En door onze effectieve werkwijze kunnen wij uw industriële spuitwerk in een verrassend korte termijn aan u opleveren.

Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Ook kleine onderdelen spuiten wij voor u

Ook met kleinere onderdelen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan deuren, radiatoren, beurs materiaal, (stelling)kasten, velgen of zelfs complete keukens. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u spuiten.

Industrieel spuitwerk in Waddinxveen

Industrieel spuitwerk in de omgeving van Gouda, Zoetermeer of Rotterdam? Kom naar Autoschade Waddinxveen. In de moderne werkplaats staan onze ervaren monteurs en spuiters voor u klaar. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken werken wij kostenbesparend. Zo betaalt u nooit teveel.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in onze werkplaats? Neem een kijkje op onze projecten pagina. Hier vindt u een impressie van de projecten die wij realiseren.

Natuurlijk mag u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij adviseren en informeren u graag.