Schade aan uw lesauto?
Bij ASW bent u direct weer mobiel.

Autoschade herstel voor rijscholen

Autoschade herstel voor rijscholen is een speciale service van Autoschade Waddinxveen.
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker wanneer iemand nog moet leren autorijden. Een paaltje is zo geraakt, een flinke deuk of kras als gevolg.

Als rijschool is uw auto uw visitekaartje. Autoschade is dan wel het laatste waar u op zit te wachten. Maar uw auto kwijt zijn voor reparatie betekent geen inkomsten.

Autoschade Waddinxveen biedt rijscholen de oplossing

Daar hebben we bij Autoschade Waddinxveen iets op gevonden. Speciaal voor rijscholen bieden wij vervangend vervoer met dubbele bediening. U hoeft geen rijlessen af te zeggen en uw inkomsten lopen gewoon door terwijl wij uw auto herstellen.

Wij regelen alles voor u. Van de verzekeringspapieren, het complete herstel van uw lesauto en de bestickering. Wij bieden u de complete oplossing, u heeft er geen omkijken naar.

Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Autoschade Waddinxveen houdt uw lesauto op de weg

Komt u onverhoopt door autoschade stil te staan? Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg. Onze haal en breng service zorgt dat uw beschadigde lesauto zo snel mogelijk bij ons komt te staan zodat wij aan het herstel kunnen beginnen.

U wordt voorzien van vervangend vervoer zodat u geen lessen hoeft af te zeggen en cursisten teleurstellen.

Na herstel is uw lesauto ook echt helemaal klaar!

Net als de meeste lesauto’s is uw lesauto waarschijnlijk ook voorzien van de nodige bestickering en reclame. Door onze nauwe samenwerking met DSW Reclame zorgen wij ervoor dat uw lesauto, na het schadeherstel en spuitwerk, weer netjes wordt voorzien van bestickering.

U hoeft na het schadeherstel niet meer op zoek naar iemand die uw bestickering weer compleet maakt. U krijgt uw lesauto terug alsof hij nooit schade gehad heeft. Direct klaar voor de volgende les!

Betrouwbaar herstel van uw lesauto

Met een rijschool bent u volledig afhankelijk van de betrouwbaarheid van uw lesauto’s.

U wilt dan ook voor de volle 100% kunnen vertrouwen op uw wagenpark. Bij Autoschade Waddinxveen begrijpen wij dit. Daarom maken wij, bij het herstellen van uw auto, alleen gebruik van originele, kwaliteit onderdelen.

Wij zijn aangesloten bij de Bovag. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder de voorwaarden van het Focwa Eurogarantfonds. Uw lesauto is bij ons in goede handen.

Wij staan volledig achter onze werkzaamheden en geven u dan ook 4 jaar garantie op uw reparatie!

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.