Keukens en kasten spuiten
Uw keuken laten spuiten, eenvoudig en snel. Een nieuwe keuken in een handomdraai!

Keuken laten spuiten

Uw keuken laten spuiten is een eenvoudige en voordelige manier om uw keuken een compleet nieuw en fris uiterlijk te geven. Heeft u een oude keuken waar u op uitgekeken bent? Een nieuwe keuken plaatsen is een hele investering. En geeft u dagen lang troep in huis. Een veel goedkopere, en makkelijkere, optie is uw keuken laten spuiten. Met een nieuwe laklaag ziet uw keuken er weer uit als nieuw.

Laat uw oude houten kastdeurtjes spuiten in hoogglans wit en u gaat van een landelijke keuken naar een design keuken, voor een fractie van de prijs.

Voordelen van uw keuken laten spuiten

Wanneer u op uw keuken bent uitgekeken gaat het meestal om de buitenkant van de kastjes. Vaak is de indeling prima en met de binnenkant van de kastjes is weinig mis. Alleen die kastdeurtjes. Door de tijd komen er beschadigingen op, krasjes, loslatende folie, die kleur. Een doorn in uw oog.

Nu kunt u voor duizenden euro’s een nieuwe keuken uit gaan zoeken. Maar waarom zoveel geld uitgeven als u alleen ontevreden bent met het uiterlijk van de kastdeurtjes?

Uw keuken laten spuiten heeft vele voordelen. U bent stukken goedkoper uit. U hoeft niet heel uw keuken leeg te halen en weer opnieuw in te richten. U zit niet dagen, weken, in de rommel zoals bij het plaatsen van een nieuwe keuken.

U schroeft simpelweg uw kastdeurtjes eraf en een aantal dagen later er weer op. Een nieuwe keuken in een handomdraai!

Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Kastdeuren laten spuiten

Wat met uw keuken deurtjes kan, kan natuurlijk ook met uw kasten. Een grote schuifkastenwand die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Een erfstuk dat qua kleur eigenlijk niet in uw interieur past? Met een mooie nieuwe laklaag ziet uw kast er uit als nieuw.

Kies de kleur die bij uw interieur past en u heeft een blikvanger in uw woning.

Deuren laten spuiten

Deuren in huis krijgen heel wat te voorduren. Het is dan ook niet gek dat er door de tijd gebruikersschade op komt. Uw deuren laten spuiten geeft meteen een mooi effect. U kunt kiezen voor een bescheiden zijdeglans kleur waardoor uw binnendeur mooi aansluit bij uw interieur.

Of kiest u voor een strakke, moderne hoogglanstint? Hiermee creëert u een opvallende en exclusieve uitstraling.

Meubels spuiten in Waddinxveen

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het spuiten. Niet alleen met uw keukendeurtjes, kasten en deuren bent u welkom bij Autoschade Waddinxveen. Bijna alle meubels kunnen gespoten worden. Uw tafel, stoelen, bureau, noem maar op.

Wilt u meer weten over het spuiten van meubels? Of heeft u een speciale kast en wilt u weten of wij deze van een nieuwe laklaag kunnen voorzien? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op, wij informeren u graag.