Waarom Autoschade Waddinxveen?
We helpen u persoonlijk weer op weg.

Autoschade is altijd vervelend. Daarom doen wij er bij Autoschade Waddinxveen alles aan om het schadeherstel traject voor u zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Bij ons bent u geen nummer. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.

Uw autoschade zorgeloos geregeld

Er komt heel wat kijken bij een autoschade. De verzekering, de onderdelen bestellen, het technisch nakijken en herstellen van uw auto. Daarmee willen wij u niet vermoeien. U heeft al genoeg aan uw hoofd. Daarom nemen wij u deze zorg uit handen.

Uiteraard zorgen wij wel dat u optimaal geïnformeerd blijft over de gang van zaken.

Autoschade Waddinxveen biedt u zekerheid

U laat uw auto niet zomaar ergens achter. U wilt zekerheid dat er met zorg wordt omgegaan met uw voertuig. Autoschade Waddinxveen is aangesloten bij Bovag. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto in goede handen is.

Daarnaast gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen om uw autoschade te herstellen. Dat biedt u de zekerheid van een optimale pasvorm en prachtig resultaat. Al onze herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd onder de voorwaarden van de Bovag.

Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Bij Autoschade Waddinxveen betaalt u nooit te veel

Wij maken gebruik van de nieuwste en modernste schadeherstel technieken. Daardoor kunnen bepaalde schades op een goedkopere manier worden opgelost. Goed voorbeeld hiervan is het uitdeuken zonder spuiten. Deze methode is uitstekend geschikt voor schades door hagelstenen, bultjes of kleine deukjes. Zolang de lak onbeschadigd is gebleven.

U kunt altijd bij ons terecht

Bij Autoschade Waddinxveen kunt u terecht met elk automerk en alle soorten autoschade. Als Bovag reparateur kunnen wij de schadevergoeding regelen bij vrijwel elke verzekeringsmaatschappij.

Enkele voordelen van Autoschade Waddinxveen:

  • Veilig en vakkundig schadeherstel in Waddinxveen
  • Snel geregeld met uw verzekering
  • Reparatie elk merk en type auto
  • Haal en breng service
  • Gratis vervangend vervoer
  • Snel en eenvoudig een afspraak maken
  • Kostenbesparing tot wel 70%

Heeft u autoschade opgelopen in de omgeving Gouda, Zoetermeer of Rotterdam? Neem gerust contact met ons op en ervaar de service en het gemak van Autoschade Waddinxveen.

Certificeringen

BOVAG
BOVAG
Autoschade Waddinxveen is aangesloten bij de BOVAG. Hierdoor krijgt u standaard 3 maanden garantie op reparaties.
Hyundai erkend reparateur
Hyundai erkend reparateur
Autoschade Waddinxveen werkt 100% volgens de strenge kwaliteitsnormen die Hyundai hanteert.