Velgen spuiten
Bij ASW zijn de mogelijkheden eindeloos.

Velgen spuiten

Velgen spuiten is de eenvoudigste manier om weer mooie velgen onder uw auto te krijgen. Stoeprandschade en corrosie door vuil en pekel tasten uw velgen aan. Als wij uw velgen spuiten heeft u weer een strakke set velgen onder uw auto.

Wij spuiten uw velgen in de door u gewenste kleur. Wilt u dezelfde kleur als uw auto? Geen probleem. In onze professionele spuitcabine voorzien wij uw velgen van een prachtige laklaag.

Voordelen van velgen spuiten

Uw velgen laten spuiten heeft een aantal voordelen. De meeste velgen worden vanuit de fabriek gespoten geleverd. Een van de redenen is het eindresultaat. Het spuiten van velgen geeft een mooier, gladder effect en een prachtige glans. Met poedercoaten wordt dit super gladde effect niet bereikt.

Daarnaast heeft u met spuiten veel meer keus, qua kleur en effect. Zo goed als alle metallic kleuren kunnen worden gespoten op uw velgen. Maar ook het spuiten van uw velgen in twee kleuren behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Velgen spuiten vs. poedercoaten

Een andere manier om uw velgen weer als nieuw te maken is poedercoaten. Beide manieren hebben hun voor- en nadelen. Velgen worden gespoten met een strakke, dunne laklaag. Nadeel hiervan is dat deze laag gevoeliger is voor steenslag en minder stootvast dan de dikkere poedercoat laag.

Aan de andere kant is (stoeprand)schade bij gespoten velgen met spot repair bij te werken. Bij een velg die gepoedercoat is kan dit niet. Deze zal opnieuw moeten worden gedaan. Anders krijgt u kleurverschil.

Het resultaat bij het spuiten van velgen is veel gladder dan met poedercoaten. En de glansgraad is stukken hoger. Het grootste voordeel is nog wel de keus in kleur. Bijna alles is mogelijk. Allerlei lakeffecten kunnen we toepassen. Zelfs spiegelend chrome velgen zijn een optie.

Velgen spuiten in Waddinxveen

Bij Autoschade Waddinxveen bent u aan het juiste adres voor het spuiten van uw velgen. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit lakken waardoor u altijd een prachtig resultaat mag verwachten. Kleine beschadigingen en/of stoeprandschade kunnen wij voor u herstellen zodat uw velgen er weer als nieuw uitzien.

Door uw velgen van een andere kleur te voorzien geeft u uw auto een compleet andere uitstraling.

Wilt u uw velgen laten spuiten? Laat het ons weten en we plannen met u een afspraak in.

Of wilt u eerst meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

De kosten kunt u ook opvragen via de kostenindicatie pagina.