Uw complete wagenpark laten spuiten?
Bij ASW zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wagenpark spuiten

Uw complete wagenpark laten spuiten in uw nieuwe huisstijl kleuren? Of van een nieuwe, frisse laklaag voorzien? Bij Autoschade Waddinxveen kunt u terecht.

Uw wagenpark is uw visitekaartje. U wilt dat alles er netjes bij staat. Maar door de tijd zullen er toch krasjes en deukjes ontstaan. Wij helpen u graag uw wagenpark weer strak voor de dag te laten komen.
Bij ons vindt u alles onder één dak. Schadeherstel, reclame bestickering, ruiten vervangen en blinderen. Wij spuiten alles, hoe groot het ook is.

  • Professionele spuiterij, ook voor groot materieel
  • Ruiten vervangen en blinderen
  • Autoreclame, bestickering en full wrap

Bij Autoschade Waddinxveen betaalt u nooit teveel

Uw wagenpark kan een behoorlijke kostenpost zijn. Het laatste wat u wilt is teveel betalen voor het overspuiten van uw voertuigen. Autoschade Waddinxveen maakt gebruik van de modernste en meest effectieve schadeherstel technieken. Hierdoor kunnen veel schades goedkoper worden hersteld.

Deukjes, waar de lak nog onbeschadigd is, kunnen wij verwijderen door middel van ‘uitdeuken zonder spuiten’. Hierdoor kunt u tot wel 70% besparen op de herstelkosten.

Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen?

Uw wagenpark, onze zorg

Wij zorgen dat uw wagenpark er weer top uitziet, zonder dat u daar zelf veel werk aan heeft. Wij nemen u graag de zorg uit handen. Met onze haal en breng service verzorgen wij eenvoudig het transport van uw wagenpark.

Ook bij schadeherstel zorgen wij dat u er zo min mogelijk werk aan heeft. Zo regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. En zijn uw voertuigen voorzien van bestickering? Wij zorgen, in samenwerking met DSW Reclame, dat uw reclame bestickering na het spuiten weer teruggeplaatst wordt.

Autoschade Waddinxveen daar kunt u op vertrouwen

Uw wagenpark bepaald voor een groot deel uw business. Stilstaan is geen optie. Daarom zoeken wij, samen met u, naar de beste oplossingen.
Bij schadeherstel zorgen wij voor een snelle en correcte afhandeling. U kunt zo snel mogelijk de weg weer op.

U moet op uw wagenpark kunnen vertrouwen. Wij begrijpen dat. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen van hoge kwaliteit. Zo blijft uw wagenpark, ook na schadeherstel, in topconditie.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder de voorwaarden van de Bovag.
Wij geven u dan ook 4 jaar garantie op uw reparatie!

Uw wagenpark in goede handen

Zoekt u een spuiterij en schadehersteller in de omgeving Gouda, Zoetermeer of Rotterdam? Bij ons kunt u terecht met alle automerken. Uw wagenpark, hoe groot ook, is bij ons in goede handen. Onze werkplaats is zo ingericht dat ook groot materieel zoals vrachtwagens, trailers en kranen naar binnen kunnen.

Om u een goed beeld te geven van onze mogelijkheden kunt u een deel van ons werk bekijken op onze projecten pagina.

Uw voordelen:

  • Snel en vakkundig schadeherstel in Waddinxveen
  • Professionele spuitcabine, ook voor groot materieel
  • Kostenbesparing tot wel 70%
  • Snel en eenvoudig een afspraak maken
  • Haal en breng service
  • Reclame bestickering, huisstijl ontwerp, full wrap
  • Alles onder één dak

Neem gerust contact met ons op en ervaar de service en het gemak van Autoschade Waddinxveen.